Följ oss på

Gå med vår

grupp!

Om Fiat Classic Club

Fiat Classic Club är en klubb för dig som gillar klassiska eller blivande klassiska Fiat-bilar, samt bilar konstruerade utifrån en Fiat.

Vi är idag runt  1000 medlemmar. Vi åker allt från 20-talets 501 till sportvagnar typ 124 Spider, Dino, X1/9, Barchetta och Coupé. Plus alla folkbilarna förstås: 500, 600, 1100 men även 127, 128, Uno, nya 500 m fl.

Vi har också medlemmar som av olika skäl inte har någon bil, men som ändå har ett brinnande intresse för Fiat-bilar.

Som medlem får du också vår mycket uppskattade tidning, Fiatelisten fyra gånger per år. Tidningen har fått högt betyg av Fiat Heritage.

Vi erbjuder Fiat-artiklar i vår klubbshop.

Är du inte redan medlem, så bli det. Det är för din skull vi finns…

Acceptera