Gå med vår

Facebook

grupp!

2022-11-25

Vi välkomnar Oscar Axelsson som vår nye försäkringssamordnare för MHRF försäkringrarna och tackar samtidigt Uno Carlsson för hans 31 år på denna viktiga post.  2022-09-05

Uppdatering av hemsidan med lista på de bilar vi har kontaktpersoner för på sidan KONTAKT. 

Vi aviserar även för en kommande träff i Stockholmstrakten den 24 September. Mer info kommer. Reservera den dagen om du finns i närheten!2022-08-15

Ett nytt verksamhetsår 22/23 har börjat i och med den välbesökta sommarträffen och årsmötet i klubben, se fliken Träffar/event för mer info. Vi återinför modellspecialister och i klubben och börjar bygga upp ett digitalt bibliotek av dokumentation till Fiats modeller. Vill du bidra till denna, eller söker dokumentation till en viss modell, hör av dig till sekreteraren. 


2022-05-05

Vi har inlett ett samarbete med Zeta, Fernando di Luca, som jag antar att de flesta känner väl till som leveratör av bland annat Olivolja, men även många andra fina produkter från italien. Mer om detta i kommande Fiatelisten.2022-04-28

Tiden går fort. Pressstopp för nästa Fiatelisten är 15 Maj. Hör av er tillll redaktören om ni har något att bidra med. Även annonser är välkomna.


Vi kommer att vara närvarande på Götaströms / Classic Motors bilträff på Vaggeryds travbana den 5 Juni. Hör av er till sekreteraren senast 14 Maj så bokar vi plats för eran bil.  


MHRF ändrar om och Hans Zinn är inte längre Besiktningsman. Vi tackar Hans för arbetet han lagt ner för klubben, Uno Karlsson kvarstår, och nya kommer att utses senare.2022-01-18

God fortsättning på det nya året. Vi hoppas att Omikron tar oss ur Coronapandemin och vi kan träffas som normalt i år. Jag vill nämna att Gunnar Zackrisson anslöt till Styrelsen förra året och att nästa späckade nummer av Fiatelisten kommer i Mars. Vill du bidra med någon artikel eller annons, hör av dig till redaktören.  

Varma Fiathälsningar från sekreteraren2021-12-15

Ett nytt fullspäckat nummer av Fiatelisten med 40 sidor har nu landat i medlemmarnas brevlåda. Bara att njuta av alla fina artiklar. Stort tack till redaktören och alla som bidragit med material. Vi har fått ytterligare en medlem av styrelsen, Henrik Nauckhoff som redan är i full fart. Klubbmästaren jobbar intensivt med träffar till våren och vi hoppas att pandemin snart är över så att vi kan träffas med våra bilar. 

Styrelsen önskar alla medlemmar en god Jul och ett gott nytt år.


2021-09-20

Hej alla Fiatfantaster


Som ni kanske känner till avgick hela styrelsen i Fiat Classic Club vid årsmötet den 28 Aug i vårdsnäs. Vid mötet tillsattes en ny ordförande och kassör. Efter det har vi haft ett konstituerande styrelsemöte där sekreterare och klubbmästare tillsattes.


Två personer i nya styrelsen har tidigare varit ordförande i klubben så kompetensen är säkrad.  Andra är nya i sina roller, det betyder förnyelse.


Ordförande Per Zackrisson, medlem 429

Kassör Mona Karlsson medlem 1040

Sekreterare Johan Ahlberg, medlem 632

Klubbmästare Paul Österberg medlem 424

 

Ett nytt nummer av Fiatelisten ligger hos tryckeriet och kommer i mitten av Oktober. Magnus Persson har gjort ett jättejobb.


Fler nyheter kommer efter hand.

Varma hälsningar från Styrelsen

Johan Ahlberg, Paul Österberg, Per Zackrisson, Mona Karlsson

LÄNKAR