Fiatelisten - Klubbtidning för Fiat Classic ClubFiatelisten är en klubbtidning för Fiat Classic Club som utkommer med fyra nummer per år. Det första numret av Fiatelisten trycktes redan 1981 och därefter har tidningen varit ett givet inslag för vår klubb. Vi medlemmar bifogar material som vi skrivit till vår redaktion för att få det publicerat i tidningen. Om du har genomfört en resa, om du har ett projekt i garaget, om du vill berätta om din Fiat, om du besökt en bilträff - allt som rör Fiat är intressant för vår tidning. Du kan även annonsera gällande Köp & Sälj av Fiat-relaterade fordon och tillbehör i vår tidning. Tidningen produceras med 4-färgstryck hos vårt tryckeri samt bifogas hem till våra medlemmar med postutskick. Vår redaktör hjälper dig med alla frågor som du har gällande publiceringen. 


Det material som bifogas till vår redaktör får gärna vara skrivet i ett Word-dokument med bilder i .jpg-format. Vid en filstorlek över 10 MB, ber vi er att dela bilderna via valfri molntjänst för att bibehålla en god bildkvalitet.


Om du istället känner att du gärna hade blivit intervjuad för att få en artikel om dig och ditt fordon, är du varmt välkommen att återkoppla till vår webmaster för att hitta ett lämpligt tillfälle att genomföra detta på.


Bifoga det material ni vill publicera till vår redaktör:

Redaktör - Magnus Persson

redaktor@fiatclassicclub.seVid eventuella frågor gällande hur ni bäst bifogar ert material samt om du vill bli intervjuad för en artikel, återkoppla till vår webmaster:

Webmaster - Michél Lundbeck

webmaster@fiatclassicclub.se